Volgers

zaterdag 21 april 2012

Poppetje gezien, kastje dicht.

Ooit was deze secretaire een rommelkastje. Er zat van alles in.Nu zit mijn lapjes verzameling erin. Erg overzichtelijk en heerlijk om mijn lapjes te "aaien".
Ik heb een speciale lade met Tilda stofjes. Die is bestemd voor mijn kleindochters.


Natuurlijk een paar mooie lapjes uitgezocht voor bij de verzamelingDear Jane

Op het moment dat wij in de winkel waren werd er les gegeven. Ik had stof in de winkel gezien van Jennifer Chiaverini. Oh, zei ik. "Supergoof" heeft ook zo'n mooie "Dear Jane"gemaakt. Kijk maar eens even hiernaast (andere kamer). Daar is toevallig een mevrouw bezig met de "Dear Jane". Ik mocht van haar een paar foto's maken. En kijk een wat er in die mooie tas zat.Ze had nog een Quilt bij zich. Die was net klaar. Deze lieve dame wilde niet op de foto, maar haar Quilt mocht ik wel plaatsen.
Een kijkje in de winkel


Bezoek aan de Quilthoeve in Naaldwijk

Dat was genieten. Als beginnend Quiltster breng ik regelmatig een bezoek aan verschillende winkels. Atelier de Quilhoeve stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Binnenkort (12 mei a.s.) komt "Supergoof " een verhaal vertellen over haar Quilts. Jammer genoeg kan ik hier niet bij zijn, maar dit was ook al leuk.
www.dequilthoeve.blogspot.com
www.dequilthoeve-winkel.nl

donderdag 19 april 2012

Gemaakt voor een stempel vriendinnetje uit Duitsland

Eigenlijk zet ik dit soort dingen niet op mijn Quilt blog, maar ik wilde het jullie toch niet onthouden. Eenvoudige gemaakt, maar met groot plezier gegeven.

woensdag 18 april 2012

Ik kies voor schuine blokken

Ik heb de blokken inmiddels schuin gelegd en Laura heeft me een paar lapjes meegegeven om te kijken wat het mooist erbij staat. Het is de bedoeling dat er nog een kompas in komt. Die kan ik pas in mijn volgende les maken.Passen en meten

Eigelijk was het plan om een randen stof tussen de blokken te maken, maar ik vin het niet leuk. Ik heb al bedacht dat ik de blokken liever schuin maak. Morgen ga ik met Laura (mijn Quilt-lerares) kijken hoe we dit het beste kunnen doen.


Inproved Nine patch

Hè, hè, mijn laatste blok is eindelijk af.