Volgers

donderdag 25 juli 2013

Soms kom je zulke bijzondere dingen tegen

Gezien op de jaarmarkt in Hoorn. Je kunt er verschillend over denken. Wat een goed idee, wat zonde, wat erg. Dit handwerk is in ieder geval hergebruikt.maandag 22 juli 2013

Wat erg

Ben je net begonnen aan de Esther's 1790 Love Entwined Quilt. Je denkt :"Leuk, gratis patroon". Je koopt alle stofjes bij elkaar en dan.... lees IK ergens dat het patroon straks niet gratis meer is, maar dat je gewoon moet betalen.(Het zal toch niet waar zijn?) Dat is balen.
(foto: raam in Rijks Museum Amsterdam)

Wat een inspiratie met dit warme weer

Niet één bloem is hetzelfde.
De eerste mini Yo-Yo's zijn klaar


zondag 21 juli 2013

Yoyo Maker - Yoyo Schablone

Weet je niet wat
 Yo-Yo's zijn? Dit dus! De Yo-Yo sjablonen van het merk Clover (Quick Yo-Yo maker) zijn er in verschillende maten. Voor voorbeelden even kijken op het blog van Marijke "Steekjes en Kruisjes". Erg leuk om toe te passen op kussens en tassen, maar ook op haarbanden van mijn kleindochters.

Kijk toch eens wat leuk

Een mini Quilt met borduurwerk en een Quilt met Yoyo's.
Gezien in de winkel van "Steekjes en Kruisjes" in Huizen. Gonnie is druk met het maken van de patronen, maar dit ziet er helemaal geweldig uit.


woensdag 17 juli 2013

Kijk eens naar het vogeltje

Zo, die is ook weer klaar. Ik heb iets aan het patroon veranderd. Het vleugeltje is van dubbele stof gemaakt, zodat hij lekker kan fladderen. Het envelopje is ook open, zodat ik er een (liefdes-) briefje in kan doen.