Volgers

maandag 20 januari 2014

Ik heb geluk gehad

Bijna was ik er niet meer. Wat is er gebeurd? Ik was uitgenodigd om samen met mijn man lekker te komen eten bij schoonzus en zwager. Als voorafje had zij garnalen gebakken in kloflookolie. Mijn lievelings gerecht. Twee garnalen gegeten. Groot alarm. Binnen 10 minuten ambulance. Vliegende vaart ziekenhuis. IC afdeling. Injecties, hartfilmpje nachtje ziekenhuis. Wat blijkt? Ik heb een allergie voor garnalen. Nooit gehad. Als de ambulance tien minuten later was gekomen had ik het waarschijnlijk niet gered. Mijn grote dank dus aan het ambulance personeel en de doktoren en verpleegkundigen in het nieuwe ziekenhuis van Amersfoort.

4 opmerkingen:

 1. jeetje! Godzijdank is het goed afgelopen, sterkte met de schrik,... en ik vind het ook heel naar voor je schoonzusje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooohhh dat is schrikken. Gelukkig is het goed afgelopen, ook door alle hulpverleners. Je durft geen garnaaltjes meer te eten, denk ik.
  Ik heb het ook een keer gehad met een perzik. Ben wel wat allergisch voor fruit maar zo heftig van die perzik had ik nooit eerder gehad.
  Sterkte hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou joh, wat een ervaring!! Ja, dan ben je dankbaar voor alle snelle en adequate hulp.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh Ineke, wat een schrik, gelukkig gelukkig is het goed afgelopen.
  Dank je wel ambulance personeel!!!!

  BeantwoordenVerwijderen