Volgers

vrijdag 8 maart 2013

ondertussen gewoon doorgaan


3 opmerkingen:

 1. Veel werk altijd he. Maar het wordt wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk gedaan!! Als jij en/of je leuke volgers toevallig ook graag zouden meedoen met een GIVEAWAY van twee knuffel 'Zwoekans' (klinkt als een Alien, maar is eigenlijk een kruising tussen een zwaan en een toekan!), neem dan zeker eens een kijkje op onderstaande blog:

  http://homeiswherethedachshundis.blogspot.be/2013/02/ready-to-fly-out-rose-white-and-forrest.html

  Deze blog is van mijn moeder, die nog paar pas begonnen is met bloggen en echt superblij is met elke nieuwe volger!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gek, mijn dochter zit in Londen en nu vind ik haar bericht hierboven terug. Blijkbaar heeft haar oproep succes gekend: bedankt om me te volgen. (ik wist niet dat je me via haar had gevonden, ze heeft niets ervan gezegd)

  Ik zit nu ook bij jou omdat ikzelf graag quilt (maar helaas op beginnersniveau: d.w.z. heel wild om me heen slaand met veel kleur maar met weinig techniek, ga vooral niet van dichtbij kijken ... zie alle labels "patchwork" op mijn blog.
  Daarstraks heb ik nog een aantal patchworkdekens uit de linnenkast gehaald om extra warmte te creëren. Ik kan alleen niet kiezen, ik post ze later op de "dachshund".

  Verder een kleine vraag: als beginnend blogger heb ik moeite met een aantal blogmechanismes: hoe breng je "you might also like" in je blog?

  BeantwoordenVerwijderen