Volgers

dinsdag 9 juli 2013

En verder?

Amersfoort is gewoon een leuke en gezellige stad. Veel te zien, zoals de Muurhuizen. Vooral niet vergeten een tocht te maken met de boot door de Amersfoortse grachten.





St. Joris op de Hof in Amersfoort







witte handschoentjes

Bij binnenkomst schone witte washandjes aan, zodat je ook de achterkant van de Quilt kunt bekijken. Bij het verlaten weer inleveren, zodat ze morgen weer schoon gewassen in het mandje kunnen.



Het doop kappeltje met mooie doopjurken






Henk van Kooten

Onder de belangstellenden was ook Henk van Kooten. Ik heb een leuk gesprek met hem gehad. Henk had een Quilt gestuurd naar Houston voor de Quilt tentoonstelling. Allemaal verschillende witte lapjes doorgequilt. De Quilt werd geweigerd omdat de afmetingen te groot waren, maar.......HIJ kreeg de publieksprijs!

Wie weet is dit mijn project van volgend jaar.





Plafond tekening

Het patroon van de Quilt is te koop bij op de tentoonstelling voor 9,95 euro.




De Quilt van Marry Lam

Zelf ontworpen. Ze heeft als Quilt patroon te tekeningen in het plafond van de St. Joriskerk gebruikt.





Quilt tentoonstelling van Laura's Quiltatelier

Op de Hof in Amersfoort.







mijn opzet brilletje

Ik heb mijn borduurwerkje weer opgepakt, maar zonder mijn brilletje lukt het niet meer. Het is de bedoeling het in een volgende Quilt te verwerken.



Mijn merklappen

Gemaakt in een ver verleden. Het patroon stond in november 1988 in een Ariadne. Ik ben er nog steeds niet op uitgekeken.





Mijn dag kan niet meer stuk

Dit blok van "Hearts and Flowers" had ik op facebook gezet. Vandaag kreeg ik een bericht van Rosemary Makhan. Dit leek op HAAR patroon. Helemaal goed! Mijn dag kan niet meer stuk.

maandag 8 juli 2013

Rozen

En dit alles hebben we gezien op onze dag VRIJ reizen met de trein. Alleen om dat Maastricht niet te bereiken was wegens werkzaamheden op het spoor. Maar.....het wat een genot!