Volgers

zaterdag 5 juni 2021

Naalden boekje

 Het naaldenboekje kreeg ik cadeau van Louise Sesink Clee. Ze maakte het van de randjes van de stof,




Tilda stofjes

 Ik heb ze gebruikt voor mijn allereerste Quiltje. Gemaakt in de beginners cursus bij Laura Strating-Janssens. Het paste precies op het ledikantje van onze kleindochter. Ze is inmiddels 13 jaar. Het Quiltje prijkt nu aan de muur in haar kamer. Nu komen ze natuurlijk in mijn Stonefields.




Bloemen kinderen


 Ik ben al jaren dol op de tekeningen in het boek “bloemen kinderen”. Ik heb ze dus ook in mijn 10Quilt verwerkt.





Draadjes op?

 

De draadjes die ik van Louise heb gekregen raken op. Dus even naar Quiltstudio het Gooi in Eemnes. Het is vrijdag. Ik was de enige klant op dat moment. Ik was blij om John en Yvonne weer even te zien. We hebben het even over mijn verhaal in de Klossie gehad. Natuurlijk heb ik het over hun winkel gehad in mijn verhaal. Ik zou graag weer naar de Bee gaan, maar dat kan voorlopig niet. Er moeten nog veel lessen worden ingehaald en zoveel mensen tegelijk in de winkel is geen goed idee. Nog even geduld dus.


vrijdag 4 juni 2021

Het Klossie


 Een paar weken geleden heb ik een stukje geschreven en opgestuurd naar “het Klossie”. Ik ben benieuwd wanneer het wordt geplaatst. De bedoeling was augustus, maar het zal nog wel even duren. Doordat de Quiltwinkels waren gesloten ivm. corona kon het mei nummer niet worden uitgeleverd. We wachten af. Spannend is het wel.

We zullen doorgaan!

U

 

De zijkant van mijn Stonefields


Ik  kon even  niet verder. Ik dacht dat ik stof nodig  zou hebben voor de zijkant. Gelukkig was Louise Sesink  Clee zo lief om me te helpen. Ik heb er voor  gekozen om blokjes te maken  van verschillende stofjes en ze hier op  te appliqueren.