Volgers

dinsdag 5 november 2019

Ons werkje van vandaag

Boro. Er heeft een artikel gestaan in dit blad van het Quiltersgilde. De Quilt was te leen.






Nou eentje dan


Carol Cox

Dit keer was het de beurt van Carol Cox uit Utrecht om hier te staan met haar winkeltje.
Gert had aan belangstelling geen gebrek. Ik kan helaas niet teveel foto's laten zien. Anders heeft Gert bij de volgende bijeenkomst niets meer te vertellen.



Regiodag Bunschoten

5 november 2019. Regiodag in Bunschoten. Wat een feest. Dit keer gaf Gert van Raalten de lezing. Wat kan hij leuk vertellen. Hoe het ooit begon. ook hij heeft zijn allereerste beginners Quilt gemaakt. 4 blokken. Het Quiltvirus heeft hem te pakken.



Ik zie een ster

Daar hebben ze een liedje van gemaakt. Was een leuk blokje om te maken.

Nog meer hexagons

Leuk werkje voor tussendoor. Ik heb er inmiddels 75. Ik kijk maar niet hoeveel ik er nog nodig heb voor de Stonefields.

Rondje Kerstafdeling

Marijke van "Steekjes en Kruisjes" had een paar mooie borduurwerkjes en Kerst hebbedingetjes achter gelaten in de winkel voor de verkoop.







Uitzicht op werktafel

Vorige week weer gewoon naar Quiltstudio he Gooi geweest. Dit was mijn uitzicht. Niet verkeerd toch?!


Gewoon doorgaan

De vakantie is weer voorbij, dus we gaan weer gewoon verder waar we waren gebleven.

zondag 3 november 2019

De witte zaal

Ik was veel vergeten, behalve de witte zaal. Ik heb inmiddels begrepen, dat Victoria drie mannen in haar leven heeft gehad, waar zij van hield.
Prins Albert, Mr. Brown en Abdul. Deze witte zaal is gemaakt onder invloed van Abdul. een bediende van haar die uit India kwam.






Victoria

Ik ben dol op de serie van Queen Victoria. Ik heb het buitenverblijf van haar, op het eiland Wight al eens eerder bezocht, maar nu ik de serie volg kijk ik anders. Koningin Victoria vierde in dit buitenverblijf de verjaardagen en is hier ook gestorven. Na de dood van Prins Albert wilde ze hier niet meer naartoe. Tot de allerlaatste keer.






Selfie

Mijn man heeft zijn allereerste selfie gemaakt.

Kastelen bezoeken


Ik ben er dol op om in Engeland mooie kastelen te bezoeken. Ik zal jullie niet lastigvallen met allemaal vakantie foto's, maar ik vind het altijd leuk om een Quilt tegen te komen.




Vakantie




Eindelijk een paar dagen weg. Mijn favoriete plek is Engeland. Deze foto's van de Stone Hedge zijn bij toeval gemaakt vanuit de auto. Wij hebben een paar jaar geleden geprobeerd dit te bezoeken, maar we waren helaas te laat. Tegenwoordig staan er hekken omheen en moet je een heel stuk lopen. Toch is het er altijd druk.



Rondje winkel

Als ik naar de Bee van Quiltstudio het Gooi ga, moet ik altijd eerst een rondje winkel. Er is altijd wel weer iets leuks te zien.